Prendre la paraula

jordimartifont

21 d'abril de 2013
0 comentaris

“Foc a la barraca”, de David Fernández, el llibre que tombarà el règim

Aquest Sant Jordi, la gent aquesta que fem llibres des de Tarragona i Colòmbia, Lo Diable Gros, hem tret un llibre que porta per títol “Foc a al barraca”, seguint la tònica incendi+aria encetada per Roger Palà amb l’anterior volum de la col·lecció El Martell.

Es tracta d’un recull d’articles del David Fernàndez i serà complicat que arribi a la majoria de llibreries i col·lectius socials que el podrien distribuir aquest 23 d’abril, ja que ha sortit molt tard. Això sí, dilluns el presentem a La Torna de Gràcia i allà el podeu adquirir, tant les persones (a 12 euros) com els col·lectius (a 8). En tot cas, no és cap llibre temporal sinó tot el contrari. Si algú vol entendre o perdre’s més encara entre els textos del David, aquí té el seu llibre, almenys fins ara perquè no ha parat d’escriure ni pararà. Personalment i sense ganes de fer només propaganda (perquè no cal ja que el llibre s’està venent com a xurros ara mateix), llegint-lo m’he sorpès gratament del munt de coses que es poden aprendre en aquests papers, a banda del plaer immens que qualsevol persones llegida o no té en accedir a aquestes lletres tant si ho fa per saber com si ho fa per entretenir-se. Fons i forma excel·leixen en aquest cas.

La conya que ens gastem els uns als altres és que proposàvem que el cartell anunciant el llibre inclogués la frase “El llibre que tombarà el règim”, però clar, si surt tan tard (tot i que bé) no sé si a això de tombar el règim també hi arribarem tard…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!