Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

26 de març de 2010
0 comentaris

Ridley Scott inaugurarà Canes 2010 amb el seu “Robin Hood”

Robin Hood, de Ridley Scott, serà la pel·lícula encarregada d’obrir la 63a edició del Festival de Canes, el proper 12 de maig de 2010.

Russell Crowe hi encarna el llegendari bandoler dels boscos de Sherwood, Cate Blanchett és qui dóna vida a Lady Marian i Matthew Macfadyen, al xèrif de Nottingham, en un repartiment amb Vanessa Redgrave, William Hurt, Max von Sydow… Bon esplet d’intèrprets al servei d’aquest relat èpic sobre el naixement d’aquell mite històric que Ridley Scott ha orquestrat en clau de gran espectacle i que el certamen projectarà fora de competició, en estrena mundial immediatament abans que arribi a les pantalles comercials d’arreu del món.

Tot i que feia dies que els mitjans francesos l’assenyalaven com a pel·lícula d’inauguració i la data d’estrena a bona part de la cartellera europea és el 14 de maig (2 dies després de l’arrancada del certamen), no es podia pas descartar que acabés programada el mateix dia 14, ja que el primer divendres de festival sol haver-hi un “blockbuster”… Però no, l’han triada finalment per a inaugurar. Ara bé, els organitzadors tampoc no ho devien tenir del tot clar, perquè (del les darreres edicions) és l’any que més han tardat a fer públic el film inaugural. Esperem que no, que realment valgui la pena i que el retard hagi estat cosa de vés a saber què…

El que més lamento és que, d’entrada, aquesta notícia sembla que abonaria els dubtes sobre la presència de L’arbre de la vida, de Terrence Malick, en la programació d’enguany. Hi havia indicis raonables que podria ser aquest el film d’obertura, però darrerament el distribuïdor va comentar públicament que potser Malick no el tindria acabat… Esperem que sigui un cas a la Wong Kar-wai i, mal sigui enllestint-lo a darrera hora, el podem veure encara que el posin al final d’aquesta 63a edició, en lloc del començament!

FOTO © Universal Pict Russell Crowe, a Robin Hood, de Ridley Scott

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!