Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

16 de març de 2010
0 comentaris

Com preparar-se pels Premis Enderrock

Si avui voleu escalfar ambient abans d’anar als Premis, us fem unes quantes propostes del què podeu fer aquesta tarda. Primer de tot, és indispensable que llegiu el post d’ahir fins al final, i si us ve de gust deixeu algun comentari. També reviseu la guia pràctica des d’allà, Al darrera la nevera. Després us recomano que us dirigiu als números de gener i març de la revista, i us els llegiu ben atentament mentres escolteu la música de Pep Gimeno ‘Botifarra’, el B&B d’Els Amics, us poseu eufòrics amb Mazoni i flipeu amb Quimi Portet. Així descobrireu els guanyadors dels premis, amb els articles que expliquen el perquè de la votació de la crítica i els detalls de la votació popular. Acte seguit, quan us entri el mono, entreu a www.enderrock.tv i tireu enrera, per recuperar el programa especial dels Premis que vam dedicar-li l’any passat, el capítol 9. Si voleu més remembers, tenim uns quants posts d’ara fa un any (aquest, el Trayter de l’any passat, el dia del 2009, l’endemà). Què més?

Doncs que si no teniu entrada, no cal ni que vingueu ni que truqueu perquè us colem, no és viable. Si en teniu i veniu, no demaneu passes de backstage ni consumicions, els poc-moderns no en disposem. Si durant la nit busqueu als enderrock’s no els trobareu, estaran pencant fins al concert de La Pegatina. Sigueu pacients i simpàtics, siusplau. Us estarem eternament agraïts. Petons, mitjons i americanes.
Avui a les 20.30 h. s’obren portes i a les 21 h. comença la gala. Sala Bikini. Òscar Dalmau presenta i entre els guanyadors i els concerts en directe hi ha Els Amics de les Arts, Mazoni amb les Mazoni, Gerard Quintana, The Pepper Pots, La Pegatina, Cesk Freixas i Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!