Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

12 de novembre de 2008
0 comentaris

Vestir la [anti]crisi

Aviat podrem cagar i pixar on-line; si ara ja podem parlar amb el món, comprar menjar, anar a la última moda i perdre el temps només fent un click, aleshores es pot entendre perfectament la meva predicció: les defecacions han de ser el proper pas cap a la normalització de la xarxa.

N’hi ha uns que ja fa temps que fan soroll i estan a la última a través de la pantalla. Són la gent de Catalunyam, que ja fa uns quants anyets que vesteixen als catalanets i catalanetes més moderns. Aquesta gent sempre està a la última, i acaben de fer un nou model de samarreta. Sí, és la samarreta anticrisi, i com molt bé diuen:

La nova samarreta de Catalunyam n’està farta de tanta crisi, de tants hipotecats amb taquicàrdia i de tants acomiadaments i afusellaments massius. Per això està confeccionada en verd esperança. I per això costa només 4,99 euros. Compra la teva (i totes les que vulguis regalar) a www.catalunyam.cat

I com que aquesta gent saben tractar bé a la seva clientela, amb el preu de la samarreta, et regalen una fantàstica xapa culinària… podeu triar entre alguns dels noms dels plats de moda: Sopa de Crisi, Pollastre al Dèficit, Rostit de Vaques Magres, Confit de Deute Extern i molts d’altres.

He rescatat una peça que va sortir ja fa mesos i mesos a l’Enderrock (137) sobre aquesta gent… aquí!

L’inspiració: la gran diversitat gastronòmica catalana. L’excusa: samarretes diferents i desimboltes. La diferència: la modernitat sorgint dels fenòmens més tradicionals. Aquests són els tres factors que han provocat l’eclosió ‘gastronòmicomoderna’ de Catalunyam. Samarretes i davantals nascuts de la suma de l’estudi de creativitat Doctor Magenta amb la productora cultural Escriny. El que va nèixer com a dissenys originals pel divertimento d’un grup d’amics, va prendre embergadura. I és que si cultura rima amb literatura també o fa amb  confitura: la gastronomia com a signe d’identitat cultural i com a logotip per vestir a la moda. Desde frases fetes amb aires culinaris com ‘toca’ts pel bolet’, ‘fins als pebrots’ o ‘s’ha acabat el bròquil’, fins a models pels més metòdics; amb instruccions d’ús per fer un autèntic pa amb tomàquet o un bon allioli. Per comprar-les: desde la seva plana web o a botigues de Barcelona, Blanes, Centelles, Ribes de Freser, Sant Boi de Llobregat,Sant Joan de les Abadesses, Vic… Quan tradició i modernor s’agafen de la mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!