Signals: Pompeu Fabra, a Rotterdam 2010

El Festival de Rotterdam (27 gener – 7 febrer 2010), dins de la secció Signals, ret homenatge a la “Pompeu Fabra, l’escola documental de Barcelona” -així la presenten-. La secció Signals la conformen una sèrie de programacions temàtiques diferenciades, una de les quals du per nom enguany “Pompeu Fabra” i presenta una sèrie de noves pel·lícules i directors vinculats a l’influent Màster en Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb professors com José Luís Guerín i Ricardo Íscar ha donat talents com Abel García Roure, Isaki lacuesta, Carla Subirana i German Berger -remarquen els organitzadors-.

S’hi estrenaran Dansa als esperits, de Ricardo Iscar, i L’ex-boxejador, de Víctor García. I també s’hi projectarà Nedar, de Carla Subirana; B-side, d’Eva Vila; Ich bin Enric Marco, de Santiago Fillol i Lucas Vermal; La terra habitada, d’Anna Sanmartí. I, al festival també s’hi podrà veure Els condemnats, d’Isaki Lacuesta.

FOTO Cartell de Rotterdam 2010

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *