Avui, nominacions als II Premis Gaudí, que es lliuraran l’1 de febrer

Segons que publica Cultura21.cat, aquesta nit el Canal 33 emetrà els curtmetratges nominats als premis Gaudí i totes les nominacions, de totes les categories d’aquests premis, s’hauran donat a conèixer unes hores abans.

L’acte de lliurament dels Gaudí tindrà lloc el proper 1 de febrer de 2010, al Teatre Coliseum, de Barcelona, i serà retransmès en directe per TV3.

Des de fa dies, al web de l’acadèmia catalana de cinema hi ha les fitxes tècniques de les pel·lícules que s’han presentat perquè els acadèmics puguin votar-les, agrupades en quatre apartats diferents -a més d’un cinquè, que és el de TV-: Animació, Documentals, Ficció-català, Ficció-no català. Igualment hi ha penjat el Reglament dels Gaudí.

FOTO © Wanda Films Tres dies amb la família, de Mar Coll

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *