Sundance 2010: les pel·lícules a competició

La roda no s’atura. Just quan la collita del Sundance d’enguany triomfa als mercats -en forma de recaptacions de taquilla i  premis-, és hora d’una nova sembrada i, per tant, ja s’ha fet pública la llista de pel·lícules que entraran en competició al Festival de Sundance 2010, que tindrà lloc entre el 21 i el 31 de gener. Convé recordar que 4 són els apartats competitius del ceratmen: Ficcions nord-amercanes, Documentals nord-americans, Ficcions de la resta del món i Documentals de la resta del món.

La llista de pel·lícules en competició a Sundance 2010: [2010 Sundance Film Festival announces films in competition] i també a l’arxiu adjunt a aquest article.

FOTO James Franco és Allen Ginsberg a Howl, recreació cinematogràfica que Rob Epstein i Jeffrey Friedman han dirigit del procés per obscenitat que el poeta hagué d’encarar ran de la publicació del text que dóna nom al film, i que es projectarà a Sundance 2010, en la categoria US Dramatic Competition

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *