Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de novembre de 2009
0 comentaris

AV7D · Estrenes: del 5 a l’11 de novembre de 2009

Recull de ressenyes i articles  que informen sobre les estrenes a part de la nostra cartellera cinematogràfica, publicats entre el 5 i l’11 de novembre de 2009:

A la deriva (A la deriva / Adrift), de Ventura Pons: Ventura Pons i la necessitat de l’altre (Vilaweb); Baulenas i Pons parlen de soledat i desconcert (Bernat Salvà, Avui); A la deriva (Cine.cat); Més animals ferits (Jordi Camps i Linnell, El Punt); Ventura Pons estrena ‘A la deriva’ (Cultura21.cat); Ventura Pons: «El cinema català té dret a sortir al món sense que ningú el tuteli» (Xavier Castillón, El Punt).

Cel·la 211 (Celda 211 / Cell 211 /  Cellule 211), de Daniel MonzónA l’altre costat dels barrots (Marta Salicrú, Time Out Barcelona), Celda 211 (Àlex Solà, Cine.cat); Motí a la presó (Jordi Camps i Linnell, El Punt); Luis Tosar: «Necessitava canviar de registre» (Nando Salvà, El Periódico); Tosar imposa la seva llei  pàg. 1 + Tosar imposa la seva llei pàg. 2 (Bernat Salvà, Avui · Espectacles).

Hachiko: història d’un gos (Hachiko: A dog’s story / Siempre a tu lado: Hachiko Hatchi), de Lasse Hallstrom:  Richard Gere protagonitza una lacrimògena història sobre la lleialtat d’un gos al seu amo (Emílio López Romero, El Periódico);  Siempre a tu lado, Hachiko (Jordi Camps i Linnell, El Punt).

Julie i Julia (Julie & Julia / Julie y Julia), de Nora EphronJulie y Julia (Àlex Solà, Cine.cat); Julie y Julia (Jordi Camps i Linnell, El Punt); Nora Ephron: “Sóc molt avorrida si no t’interessa el menjar” (Patrícia Puentes, Avui · Espectacles).

La capsa (The Box), de Richard KellyEls límits morals de l’home (Patrícia Puentes, Avui); The Box (Cine.cat); The Box (Jordi Camps i Linnell, El Punt); Richard Kelly, director del film de culte ‘Donnie Darko’, torna a arriscar amb ‘The box’, una pel·lícula accessible però menys (Juan Manuel Freire, El Periódico);  Richard Kelly: «Vull seguir fent cinema original» (Juan Manuel Freire, El Periódico).

Pandòrum (Pandorum), de Christian AlvartPandorum (Valentí Sanjuan, Cine.cat); No cal que crideu (Jordi Camps i Linnell, El Punt).

Partir, de Catherine Corsini -estrena 13.11.2009-: “El setè cel” de Sergi López (Imma Merino, El Punt).

***

Repàs general de les novetats a part de la nostra cartellera

Les claus de la cartellera (Quim Casas, El Periódico).

Accents#633 (Diari de Girona).

Estrenes cinematogràfiques de la setmana (Vilaweb).

Sessió Contínua pàg 1 + Sessió Contínua pàg 2 (Avui·Espectacles)

FOTO © Paramount Pictures Cel·la 211, de Dani Monzón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!