Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 d'octubre de 2009
0 comentaris

AV7D · Estrenes: del 22 al 28 d’octubre de 2009

Recull d’articles publicats, entre el 22 i el 28 d’octubre  de 2009, que informen sobre les estrenes a part de la nostra cartellera cinematogràfica:

500 dies junts ( (500) Days of Summer / (500) días juntos / 500 jours ensemble / 500 giorni insieme), de Marc Webb500 días juntos (Jordi Camps i Linnell, El Punt).

After (After), d’ Alberto Rodríguez: [x].

Bullying (Bullying), de Josecho San MateoBullying (Jordi Camps i Linnell, El Punt); Albert Carbó: “A la majoria tant ens fa el mal dels altres” (Gemma Tramullas, El Periódico), i un article publicat la setmana passada.

Edèn a l’oest (Eden à l’ouest Edén al oesteVerso l’Eden), de Constantin Costa-Gavras: Costa-Gavras: “La democràcia s’ha banalitzat del tot” (Nando Salvà, El Periódico) i un article publicat la setmana passada.

L’imaginari del Dr. Parnassus (The Imaginarium of Dr. Parnassus / El Imaginario del Doctor Parnaso / L’Imaginarium du docteur Parnassus / Parnassus – L’uomo che voleva ingannare il diavolo), de Terry GilliamEl imaginario del Dr. Parnassus (Jordi Camps i Linnell, El Punt); Terry Gilliam, un geni sense brida (Desirée De Fez, El Periódico); L’últim film de Heath Ledger -article sense enllaç- (Marta Salicrú, Time Out Barcelona).

Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Flickan som lekte med elden / The Girl Who Played with Fire / Millennium 2: La chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina / La Fille qui rêvait d’un bidon d’essence et d’une allumette / La ragazza che giocava con il fuoco), de Daniel AlfredsonEl costat fosc de Suècia (Bernat Salvà, Avui); Millennium 2: La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Jordi Camps i Linnell, El Punt); ‘Millennium’ continua sumant (Anna Abella, El Periódico); El retorn més incendiari de Lisbeth Salander (Diari de Girona).

Petit indi (Petit indi / Little indi / C’est ici que je vis), de Marc Recha -estrena prevista 30.10.2009-: Marc Recha: «He mostrat un món que desapareix» (Imma Merino, El Punt«Petit Indi», el pas natural de l´adolescència a la maduresa (Diari de Girona); Marc Recha: «Vull fer cine massiu. És el meu somni» (Olga Pereda, El Periódico)

Taronja mecànica
 (A clockwork orange / La naranja mecánica Orange mécanique / Arancia meccanica), de Stanley KubrickLa taronja de la discòrdia (Esteve RiambauAvui); La parpella mecànica -article sense enllaç- (Marta Salicrú, Time Out Barcelona).

Toy Story 3D (Toy Story 3D), de John LasseterJoguines animades (Jordi Camps i Linnell, El Punt).

***

Repàs general de les novetats a part de la nostra cartellera

Les claus de la cartellera (Quim Casas, El Periódico).

Accents#631 (Diari de Girona).

Estrenes cinematogràfiques de la setmana (Vilaweb).

FOTO © Warnes Bros Taronja mecànica, de Stanley Kubrick

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!