Avui, a Sitges 2009 (diumenge, 11 d’octubre) -Cloenda-

D’entre les projeccions d’avui, al Festival de Sitges:

La carretera, de John Hillcoat, basada en la novel·la homònima de Cormac McCarthy i amb Viggo mortensen de protagonista, clourà aquesta 42 edició del Festival -malgrat que l’últim dia serà demà, dia 12, en una jornada dedicada bàsicament a les maratons de terror-.

Aquest diumenge, però, hi tenim encara altres atractius. Com L’imaginari del Dr. Parnassus, de Terry Gilliam -l’últim film de Heath Ledger- (Sitges Especials) o l’homenatge al vintè aniversari d’ Els caçafantasmes, d’Ivan Reitman (Sitges Classics). Però avui hi havia una “sorpresa” anunciada… que finalment ha resultat ser Millennium 2.

La cirera del patís… la posa Seven Chances, que tanca portes de manera ben galdosa, amb Palermo Shooting, l’esbroncadíssim nyap de Wim Wenders: una cosa és reivindicar pel·lícules defensables que no troben distribució i una altra, molt diferent, emplenar programació amb un esguerro artístic el presumpte interès del qual a penes es pot justificar per la morbositat d’algú de poder-lo conèixer.

***

Cròniques, notícies i altres articles sobre aquesta jornada a Sitges 2009

El cor de la fi del món. Julián García (El Periódico, 12.10.2009) parla de  La carretera (Hillcoat)

L’avís de Mortensen. Teresa Bruna (Avui, 12.10.2009) parla de La carretera (Hillcoat)

The Road (Vilaweb Sitges):  La carretera (Hillcoat)

Moon guanya Sitges 09 (Sitges.com): Millenium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina (Daniel Alfredson), La carretera (Hillcoat)

FOTO La carretera, de John Hillcoat

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *