Sant Sebastià 2009: els cartells

Divendres comença la 57a edició del Festival de Sant Sebastià (18-26 de setembre de 2009); però fa ben bé quatre mesos que se’n va presentar la imatge oficial. Una imatge presidida pel cartell oficial del certamen, en el qual, segons els organitzadors, la sobrietat, la llum i el color són els elements amb què juga (..) per a transmetre “la contenció d’aquests temps combinada amb tot el ventall de colors que oferirà amb la mateixa intensitat i diversitat de continguts habituals a Sant Sebastià”.

La imatge gràfica del Festival i els cartells de les seccions més importants són obra d’ Oscar Mariné.


FOTO © Festival de Sant Sebastià
Cartell Oficial 57a edició Festival de Sant Sebast

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *