Locarno 2009: “Petit indi”, de Marc Recha

Petit Indi (Petit indi / Little indi / C’est ici que je vis)

Director
Marc Recha. Guió Nadine Lamari, Marc Recha. Fotografia Hélène Louvart. Música Pau Recha. Muntatge Nelly Quettier. Producció Parallamps (Catalunya), Noodles Prod. (França). Producció associada TVC (Catalunya), Arte France Cinema (França) Durada 1h32.

Repartiment
Marc Soto (Arnau), Sergi Lopez (l’oncle Ramon), Eulàlia Ramon (Sole), Eduardo Noriega (Sergi), Pere Subirana (l’Aranya)

Sinopsi L’Arnau és un noi que viu en el seu món de paper. Immers en una fràgil realitat viatja inconscientment a la deriva. Per companys de viatge té uns ocellets: pinsans, verdums, passerells i una cadernera que és l’esperança de la culminació del seu veritable esforç. Ningú no canta tan bé com ella, fruit d’hores d’ ensinistrament pacient i minuciós. Però l’Arnau viu gairebé sense alè, ja que una cosa molt més intensa li rosega el cor: la mare, la Filo, la té a la presó de Vad-Ras, esperant el judici, i de moment no sembla que les coses millorin. Així que aquest noi, que viu amb la seva germana Sole en un barri de Barcelona en plena transformació, que somia despert mentre passa les tardes amb el seu germà Sergi, que se’n va amb l’oncle Ramon al canòdrom de la Meridiana, s’empesca un pla per alliberar la mare de l’angoixa. I aquesta decisió el catapultarà amb cruesa cap a la realitat.

Altres articles en aquest bloc [Especial Altres veus: “Petit indi”] [Video: la presentació a Locarno] [Primer video de “Petit indi”] [‘Petit indi’ a Piazza Grande de Locarno] [Cartell] [Golem i AdVitam distribuiran ‘Petit indi’] [Recha, Mann, Malik i Scorsese podrien ser a Canes 2009] [El tomb de Marc Recha]

Webs oficials
[petitindi (cat / fr / esp / ang)]

Festival de Locarno 2009
[Locarno 2009 · Piazza Grande]

Més informació
[IMDB (ang)] [CatalanFilms (cat)] [La Butaca (esp)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Entrevista audiovisual a Marc Recha [eltigredecibèriacom 1 (cat)] [eltigredecibèriacom 2 (cat)]

Dist. esp.
[Golem o Lauren ?] Dist. fr. [Ad Vitam] Dist. It. [x] Vendes internacionals [Celluloid Dreams

Productora catalana
[Parallamps] Productora francesa [Noodles] Producció associada [TVC] [Arte França]

FOTO © Parallamps Marc Soto, a Petit indi, de Marc Recha

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *