Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

2 de juny de 2009
0 comentaris

El 26 de juny, “Tres dies amb la família”, de Mar Coll

La distribuïdora Wanda Films preveu estrenar el 26 de juny, Tres dies amb la família, ‘opera prima’ de la barcelonina Mar Coll. Triomfadora al Festival de Màlaga, on s’endugué el premi a la millor direcció, al del millor actor (Eduard Fernández) i a la millor actriu (Nausicaa Bonnín), és una producció d’Escándalo Films -la productora de l’ESCAC- rodada orginalment en català -al·leluia!-, amb la participació de TVE i amb TV3 de producció associada.

Nausicaa Bonnín hi encarna Lea, una noia que ha de fer cap a Girona perquè se li ha mort l’avi. Això comporta el retrobament amb la família, que es pot dir no ha vist des que se n’anà a l’estranger. I li esperen tres dies de convivència amb els descendents del traspassat patriarca dels Vich i Carbó. Són els tres dies que duren la vetlla del difunt, el funeral i l’enterrament: un bon moment per contemplar el joc d’aparences d’aquesta burgesia conservadora, en què tots els problemes, per evidents que siguin, mai no es fan explícits. Lea rebutja aquest món tan hipòcrita que tanmateix se li aferra a la pell com un vestit fet a mida.

Al repartiment de Tres dies amb la família, a més de Bonnín i Fernández, hi trobem noms com Ramon Fontseré, Philippine Leroy-Beaulieu, Francesc Orella, David Verdaguer i Mercè Compte.

Nascuda  a Barcelona el 1981, Mar Coll va entrar a l’ESCAC amb 18 anys i en sortí graduada en l’especilitat de direcció. El seu treball de final de carrera, el curtmetratge La última polaroid, es va projectar a diversos festivals, amb prou èxit. Mar Coll viu actualment a Mèxic.

FOTO © Wanda Eduard Fernández i Nausicaa Bonnín, a Tres dies amb la família, de Mar Coll

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!