Tràiler (VOSA): “Un profeta”, de Jacques Audriard

Grand Prix de la 62a edició del Festival de Canes i pel·lícula més votada per la premsa internacional, als diaris que durant el certamen editen les revistes especialitzades, Un profeta, de Jacques Audriard, explica la història iniciàtica d’un noi que, al món de la presó, aprèn tot el que cal saber per esdevenir líder de la delinqüència organitzada. Els seus protagonistes, Tahar Rahim i Niels Arestrup, bé haurien pogut endur-se el premi a la millor interpretació masculina mal fos ‘ex-aequo’ amb Christopher Walz, esplèndid guanyador d’aquest guardó, pel seu treball a Inglourious Basterds, de Tarantino.

Clicant aquí [Tràiler d’ Un profeta], vegeu-ne el tràiler, que, malauradament, no fa justícia a la pel·lícula, perquè la ven molt com a tòpica cinta de presons i, en canvi, els arquetips del gènere els fa servir, tots, com a context al servei del que realment importa: l’evolució del personatge i la descripció d’un submón que viu amb les seves pròpies regles dins del nostre.

FOTO Un profeta, de Jacques Audriard

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *