Un muntatge sobre John Keats i “Estrella brillant”, de Jane Campion

Fa mesos que corre per la xarxa el muntatge que una noia portuguesa ha fet, delitosa que arribi el dia que pugui veure Estrella brillant,  la pel·lícula de Jane Campion sobre el poeta John Keats. La noia escriu: Estic enamorada de Keats, de la seva poesia, de la seva vida, de Fanny i la bellesa. No puc esperar a veure aquesta pel·lícula. Tinc el presentiment que serà una gran pel·lícula. I així és que, a partir de material gràfic sobre Keats i de la mateixa pel·lícula, n’ha fet el muntatge que ha penjat al Tutube. Em sembla que, amb la passió romàntica que la noia s’ho ha agafat, és un acte gairebé de justícia poètica que ens en fem ressó i per això he decidit dedicar-li aquest ‘post’.

Anant a Vull llegir la resta de l’article, el muntatge que Inés ha fet, tot esperant Estrella brillant, de Jane Campion.

FOTO Estrella brillant, de Jane Campion

Un muntatge sobre “Estrella brillant”, de Jane Campion

***

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *