Tràiler (VO): “Anticrist” (Lars Von Trier)

Anticrist, la nova pel·lícula de Lars Von Trier s’està acostant a les nostres pantalles d’una manera prou discreta -sobretot si ho comparem amb el rebombori que està muntant Mr. Tarantino-. Tot i que és el mes de maig que se’n preveu l’estrena, just després de passar per Canes -la selecció, a hores d’ara, es dóna per segura-, poc se’n sabia fins que, primer, n’han tret una breu sinopsi (una parella sumida en la desesperació -William Dafoe i Charlotte Gainsbourg-  se’n va a una casa enmig del bosc, anomenada “Edèn”, delerosos que el contacte amb la natura els refaci els cors trencats i el matrimoni; per bé que la natura va a la seva i les coses comencen a anar de mal en pitjor); la fotografia que acompanya aquest post i, avui, el tràiler -en versió original- que podeu veure anant a Vull llegir la resta de l’article.

FOTO © Trust Film Sales  Anticrist, de Lars Von Trier

Tràiler (VO): “Anticrist” (Lars Von Trier)

***Lars von Trier’s Antichrist – Official Trailer from Zentropa on Vimeo.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *