Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 d'abril de 2009
1 comentari

Albert Serra, al cartell de la Quinzena de Realitzadors 2009

El director Albert Serra i l’actriu Lolita Chammah protagonitzen el cartell oficial de la 41a edició de la Quinzena de Realitzadors que tindrà lloc a Canes del 14 al 24 de maig de 2009.

Obra del dissenyador gràfic Michel Welfringer, aquesta n’és la seva història, segons que explica l’organització:

El desembre de 2008, el festival de cinema francès de Bucarest va dedicar una retrospectiva a la Quinzena de Realitzadors. Albert Serra, director (amb “Honor de Cavalleria” i “El Cant dels ocells” presentades a la Quinzena del 2006 i el 2008, respectivament) i Lolita Chammah, actriu (“Mes copains”, de Louis Garrel, i “Les Bureaux de Dieu”, de Claire Simon, programats a la Quinzena 2008) van ser els convidats del certamen romanès. El fotògraf Xavier Lambours, seguidor de la Quinzena a Canes, els va acompanyar durant aquest viatge a Romania i va fer-ne un reportatge fotogràfic. Una d’aquestes fotografies ha estat l’escollida per a convertir-la en cartell oficial de l’edició 2009 de la Quinzena de Realitzadors. I algunes altres les hem triades per a il·lustrar-ne el catàleg.

FOTO Cartell oficial de Quinzena de Realitzadors 2009

  1. Un 10 per a l’Albert Serra. Amb només tres llargmetratges i un estudiat posat d’enfant terrible del cinema català, ha aconseguit el que molts altres només somien. És la seva singularitat el que el fa universal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!