Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 d'abril de 2009
0 comentaris

Llibre: “Les vides privades de Pippa Lee”, de Rebecca Miller

La vida de Pippa Lee sembla idíl·lica. És l’esposa perfecta d’un brillant editor trenta anys més gran que ella, la mare orgullosa d’uns bessons amb èxit, la bona amiga i la veïna encantadora que tots estimen. Però enmig del brunzit de les segadores de gespa i dels rutinaris cafès del matí a la urbanització per a jubilats on s’acaben de mudar, Pippa, que en el passat va conèixer el costat salvatge de la vida, comença a qüestionar-se com ha arribat fins aquell lloc.

Amb aquest text, Edicions Bromera ens presenta la novel·la Les vides privades de Pippa Lee, obra que defineix com una història sobre joventut impetuosa, trobades inesperades, aventures amoroses i traïcions, i sobre la perillosa seguretat del matrimoni, i capta a la perfecció els reptes, la confusió i l’emoció de la vida moderna, amb totes les possibilitats que ofereix. La mateixa autora, Rebecca Miller, se n’ha encarregat de dur-la a la gran pantalla, al film homònim, protagonitzat per Robin Wright Penn, Keanu Reeves, Julianne Moore, Alan Arkin, Winona Ryder i Maria Bello, que s’ha projectat fora de competició a la darrera edició del Festival de Berlín.

El llibre

Les vides privades de Pippa Lee. Autora Rebecca Miller. Traductor Ramon Monton. Editorial Bromera. Col·lecció L’eclèctica -núm. 162-. Format 15×23,5 cm (296 pàgines). ISBN 9788498244137.

Més informació [Edicions Bromera | Les vides privades de Pippa Lee] [Edicions Bromera | “Tràiler” del llibre]

La pel·lícula

Les vides privades de Pippa Lee (The Private Lives of Pippa Lee). Directora i guionista Rebecca Miller. Repartiment Robin Wright Penn (Pippa Lee), Keanu Reeves (Chris Nadeau), Julianne Moore (Kat), Alan Arkin (Herb Lee), Winona Ryder (Sandra Dulles) i Maria Bello (Suky Sarkissian).

Més informació [IMDB (ang)] 

Festivals i premis
[Berlín 2009 – Fora de competició]

Notícia de la projecció a Berlín
[La Berlinale viu una jornada centrada en la gestió emocional i la pròpia identitat. (Yolanda Hinojosa, El Punt)]  [El cinema polític s’apodera del Festival de Berlín. (Nando Salvà, El Periódico)]

FOTO © Edicions Bromera Portada del llibre “Les vides privades de Pippa Lee”, de Rebecca Miller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!