Exposició: “Un cinema en transició”

Del 23 de març al 14 de juny de 2009, el Museu del Cinema de Girona presenta l’exposició temporal Un cinema en transició. Les pel·lícules del canvi polític a Catalunya (1975-1981), comissariada per Marta Sureda i Àngel Quintana.

Llegim al text de presentació: Identitat, Memòria, Revolta i Desencís són els quatre àmbits que marquen ‘Un cinema en transició’, una exposició que no pretén només recuperar la nostàlgia d’un temps i d’un país, sinó també establir alguns interrogants sobre tot allò que el cinema de la transició va ser incapaç d’arribar a fer.

Exposició Un cinema en transició. Les pel·lícules del canvi polític a Catalunya (1975-1981). Dates 23.03.2009-14.06.2009. Àmbit exposició Museu del CInema de Girona -Carrer de La Sèquia, 1, Girona-. Producció Museu del Cinema. Comissaris Àngel Quintana i Marta Sureda. Hi participen Filmoteca de Catalunya, Arxiu-Col·lecció Lluís Benejam, Arxiu Municipal del Girona, Videoplay Serveis, La central del curt. Amb el suport de Memorial Democràtic. Amb la col·laboració de l’Institut del Cinema Català, Fairplay Produccions, Video Mercuri, Francesc Bellmunt, Josep M Forn, Gonzalo Herralde, Mª Antonia Marroñero, Joan Martí, Ventura Pons, Pere Portabella, Martí Rom, Llorenç Soler, Divisared i Cinema i Televisió S.A

FOTO Caràtula d’una edició en DVD de La ciutat cremada, d’Antoni Ribas

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *