Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de febrer de 2009
0 comentaris

AV7D: del 5 a l’11 de febrer de 2009

Amb les crítiques i ressenyes que es publiquen entre el 5 i l’11 de febrer de 2009, estableixo l’enllaç en aquesta mateixa pàgina. I, anant a Vull llegir la resta de l’article, trobarem l’enllaç amb altres articles, de Judith Vives, Imma Merino, Jordi Costa, Esteve Riambau, Isaac Llull, Eulàlia Iglesias, Quim Casas, Elianne Ros, Nando Salvà, Olga Pereda.


CRÍTIQUES I RESSENYES
.

Dieta mediterrània (Dieta mediterránea / Mediterranean Food), de Joaquín Oristrell: Judith Vives (Capgròs i bloc Espai Isidor), Xavi Sáez (Time Out Barcelona, TOB), Quim Casas (El Periódico)

El cas curiós de Benjamin Button (The Curious Case of Benjamin Button / El curioso caso de Benjamin Button / L’Étrange histoire de Benjamin Button / Il curioso caso di Benjamin Button), de David Fincher: Àngel Quintana (El Punt), Xavi Serra (TOB), Quim Casas (El Periódico), Carlos Losilla (Avui).

El Chihuahua de Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua / Un chihuahua en Beverly Hills / Le chihuahua de Beverly Hills ), de Raja Gosnell: Anna Smith (TOB), ? (El Periódico)

Frost/Nixon (Frost/NixonEl desafio. Frost contra Nixon / Frost/Nixon. L’heure de vérité / Frost/Nixon – Il duello), de Ron Howard: Antonio José Navarro (TOB), Nando Salvà (El Periódico), Carlos Losilla (Avui).

Revolutionary Road (Revolutionary Road / Les noces rebelles), de Sam Mendes: Imma Merino (El Punt)

FOTO © WB Cate Blanchett, a El cas curiós de Benjamin Button, de David Fincher

AV7D: del 5 a l’11 de febrer de 2009

***

ALTRES ARTICLES.

L’spaghetti coreà. Judith Vives : Kim Jee-Won opta per una hàbil solució: transgressió respectuosa, persecucions espectaculars i en el duel final, fidelitat i devoció pel clàssic. I així, malgrat alts i baixos, és com la cosa funciona (bloc Espai Isidor, 09.02.2009) # El bo, el dolent i el grillat #.

La nominació bombaJordi Costa: hi ha cops en què el món dels premis guarda sorpreses més o menys inesperades (Avui, 08.02.2009) # Oscar #.

Remembrança del ‘cucús’ perdut. Imma Merino: «La graine et le mulet», títol original de «Cuscús», film d’Abdellatif Kechiche recentment estrenat a l’Estat espanyol, és un retrat d’una família d’origen nord-africà resident en una ciutat francesa mediterrània (El Punt, 08.02.2009) # La grana i el mújol #.

La fàbrica de les fantasies. Olga Pereda parla de l’empresa espanyola EFE-X, guanyadora als Goya pels efectes epecials de Mortadel·lo i Filemó: missió salvar la Terra (El Periódico, 08.02.2009)

Tot sobre Mankiewicz. Esteve Riambau: Dimecres es compleixen cent anys del naixement de Joseph L. Mankiewicz. Films com All about Eve (Tot sobre Eva), Cleopatra (..) (Avui, 07.02.2009)

Escola de bruixes. Judith Vives: Fa uns dies vaig recuperar ‘The Woods’, la segona pel·lícula de Lucky McKee, que va tenir un impressionat debut en la direcció amb la pel·lícula de terror ‘May’ (bloc Espai Isidor, 07.02.2009) # The Woods #.

La vida al revés. Isaac Llull comença parlant de Brad Pitt per a informar-nos sobre El cas curiós de Benjamin Button (Avui, 06.02.2009) # El cas curiós de Benjamin Button #.

David Fincher: “Pitt és més que una cara bonica”. Isaac Llull recull declaracions del director d’ El cas curiós de Benjamin Button (Avui, 06.02.2009) # El cas curiós de Benjamin Button #.

David Fincher: “Amèrica mira la mort amb mentalitat capitalista”. Elianne Ros, des de París, també es fa ressó d’unes declaracions del cineasta (El Periódico, 06.02.2009) # El cas curiós de Benjamin Button #.

La vida a la inversa. Nando Salvà engalta pel film de David Fincher el repàs a es estrenes de la setmana a Barcelona (El Periódico, 06.02.2009)

L’ocàs d’un president. Quim Casas ens presenta d’ultim film de Ron Howard (El Periódico, 06.02.2009) # Frost/Nixon #

Oristrell: «’Dieta mediterránea’ és un sopar lleuger». Olga Pereda informa de la nova pel·lícula del guionista i director barceloní (El Periódico, 06.02.2009) Dieta mediterrània #.

Jordi Dauder: “Amb ´Camino´ hi ha una implicació ideològica i afectiva”. Declaracions de l’actor català, a l’ ACN (Diari de Girona, 06.02.2009)

L’efecte mirall del cinema. Eulàlia Iglesias: La Filmotca recupera Ross McElwee, un dels principals exponents del documental nord-americà (Time Out Barcelona, 05.02.2009)

Una mirada centenària. Judith Vives homenatja Manoel De Oliveira (bloc Espai Isidor, 05.02.2009)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!