Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de febrer de 2009
0 comentaris

Les pel·lícules de Berlín 2009: “My one and only”, de Richard Loncraine

My one and only (My one and only)

Director Richard Loncraine. Guió Charlie Peters. Producció Runaway Home Prod (EUA), Herrick Entertainment (EUA), Merv Griffin Entertainment (EUA), Raygun Productions (EUA). Durada 1h48.

Repartiment Renée Zellweger (Ann Devereaux), Logan Lerman (George Devereaux), Kevin Bacon (Dan Devereaux), Troy Garity (Becker), David Koechner (Bill Massey), Eric McCormack (Charlie), Chris Noth (Dr. Harlan Williams), Mark Rendall (Robbie Devereaux), Nick Stahl (Bud).

Nota sinòptica ‘Raod movie’ un pèl estrafolària i amb un cert caire romàntic, que s’inspira en els records d’infantesa de l’actor George Hamilton (nascut el 1939), que quan era un noiet va recórrer els Estats Units amb la seva mare i son germà.

Sinopsi Una història  iniciàtica -tanmateix, s’hauria de veure si això té a veure només amb els dos fills adolescents, George i Robbie Devereaux, o més avait també amb Ann, la seva mare tastaolletes-. Ann ha enxampat el marit, Dan Devereaux, líder d’una banda de música, en flagrant delicte d’adulteri i ha arreplegat els seus dos fills i, amb el nou i rutilant cadillac “El Dorado”, ha agafat la carretera. Des d’aleshores, el trio va a la conquesta de les autopistes. En un trajecte que sembla no tenir fi, van de ciutat en ciutat, sempre a la recerca d’algun punt d’arrelament, de diner líquid i d’un nou marit que els mantingui -com sigui, això, a Ann tant se l’in fa!-. Quan George passa per problemes típics de l’edat, tant a l’escola com en la seva encara tendre vida sexual, Ann està ben disposada a lliurar-se al primer galant que trobi -tot i que de seguida s’adonarà que no és precisament el que els convé-. I ja els tenim novament a la carretera, cap a l’Oest. De camí, els espera una trobada sorprenent amb una cara que els resulta familiar i Ann ha d’encarar un dilema clau: de debò està buscant un futur per als nois o realment l’únic que fa és fugir del seu propi passat?

Webs oficials
[x]

Més informació [IMDB (ang)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Festivals i premis [Berlín 2009 # Competició]

Dist. esp. [x] Dist. fr. [x] Dist. It. [x]

FOTO My one and only, de Richard Loncraine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!