Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de febrer de 2009
0 comentaris

Les pel·lícules de Berlín 2009: “The Messenger”, d’Oren Moverman

The Messenger (The Messenger)

Director
Oren Moverman. Guió Alessandro Camon i Oren Moverman. Producció The Mark Gordon Company (EUA), Ominlab (Austràlia), Reason Pictures (EUA), Sherazade Film Development (Bahamas). Durada 1h45.

Repartiment
Woody Harrelson (Anthony ‘Tony’ Stone), Ben Foster (Will Montgomery), Samantha Morton (Olivia Pitterson), Jena Malone (Kelly), Steve Buscemi (Dale Martin)

Sinopsi
Will ha passat molt de temps als hospitals militars, curant-se les ferides de la seva estada a l’Irac i, per empitjorar les coses, Kelly, la noia que va deixa enrere se li ha esfumat. Irònicament, l’oportunitat d’un tornar a començar se li presenta en començar a treballar amb Tony, l’oficial que li ensenya els detalls del seu nou lloc de treball, a l’Ofiina de Notificació d’Accidents. Will, que es va escapar de la mort per ben poc, ara ha de comunicar als familiars de les víctimes, la notícia dels que no l’han pogut esquivar, la mort. Enfeinats, aquests dos soldats estableixen un vincle singular entre ells, que els ajuda en el combat d’intentar tornar a dur una vida “normal”, tot i sabent que mai més res no tornarà a ser “normal”. Will, a més, topa amb un dilema ètic, quan s’embolica sentimentalment amb la vídua d’un oficial caigut en combat.

Webs oficials
[x]

Més informació
[IMDB (ang)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Festivals i premis
[Sundance 2009 # Premieres ] [Berlín 2009 # Competició

Dist. esp.
[x] Dist. fr. [x] Dist. It. [x] Vendes internacionals [Content Films]

FOTO Ben Foster i Woody Harrelson, a The Messenger, d’Oren Moverman

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!