“El cant dels ocells” guanya el Festival Entrevues de Belfort

El cant dels ocells, d’Albert Serra, ha guanyat el Grand Prix del llargmetratge de ficció del Festival Entrevues, de Belfort.

Creat el 1986 per Janine Bazin, el festival Entrevues, està dedicat a les primeres obres de cineastes emergents -acull primers, segons i fins a tercers films, en una competició d’àmbit internacional-. Cada any, més d’un miler de pel·lícules de tota mena de formats, gèneres i períodes, opten a participar-hi. Enguany, la 23a edició ha tingut lloc entre el 22 i el 30 de novembre. A més de la competició internacional -que han guanyat El cant dels ocells, d’ Albert Serra, en l’apartat de ficció; Aka Ana, d’Antoine d’Agata, en la categoria de llargmetratges documentals; Je ne suis pas morte, de Jean-Charles Fitoussi, com a millor pel·lícula produïda a França; Love You More, de Sam Taylor-Wood, com a millor curtmetratge estranger; Je floterrai sans envie, de Frank Beauvais, com a millor curt documental-, han completat el certamen unes seccions de retrospectives i homenatges -a Paul Verhoeven, de qui s’han projectat 8 films- i una sèrie de sessions especials.

Web oficial del festival [Entrevues Festival du Film de Belfort (fr / angl)]

FOTO -Capricci Films- Nota oficial comunicant el premi a El cant dels ocells, d’Albert Serra

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *