Web en català de “Forasters”

Forasters, el nou treball de Ventura Pons, basat en l’obra de Sergi Belbel, s’estrena a gran part de la nostra cartellera el 28 de novembre de 2008 i ho fa acompanyada del desplegament publicitari que fa al cas. En particular, en remarco el web en català: [forasters (cat)]

El web www.forasters.cat té tres opcions lingüístiques i el títol de la pel·lícula, a la pàgina inicial, va canviant Forasters / Forasteros / Strangers. Prenent l’opció per la nostra llengua, hi trobem el tràiler, fotografies, la sinopsi, les fitxes tècnica i artística, notes de Ventura Pons (“El meu tercer Belbel”) i enllaços informatius sobre el mateix Ventura Pons, Belbel, Anna Lizaran, Joan Pera i el compositor de la banda sonora, Carles Cases. Com és igualment habitual, hi trobem també els enllaços amb els webs de la productora i les distribuïdores.

FOTO -Baditri- Forasters, de Ventura Pons

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *