20 de desembre de 2007
1 comentari

Joan Ferran, au, ataca!. Evidències de crosta nacionalista a telemadrid, o la Generalitat Valenciana et salva els arguments.

A les espanyolíssimes ciutat i autonomia de Madrid, a la televisió regida i manipulada pels superpatriotes del l’ala dura del PP amb Esperanza Aguirre al davant, hi ha un imperdonable símptoma de desafecció a Espanya .

Mireu la informació del temps del WEB de Telemadrid

Quina provocació. Quina visió limitada de la informació meteorològica. El mapa del temps només hi surt Madrid, i ni tan sols diuen la temperatura de Reus o Cáceres, per posar exemples. És una visió provinciana com només els nacionalistes poden tenir.

El cavaller Joan Ferran, si fos de la Federación de Madrid del PSOE, segur que hauria pres l’espasa i el cavall, renovat el jurament de lleialtat a la Pàtria Constitucional i d’amor etern a la candidata Chacón de qui en defensarà l’honor fins a la mort si cal, i engegat una croada personal contra la crosta separatista de Telemadrid.  O potser no?.

Sembla, però que els socialistes de Madrid no tenen a la seva formació cap membre prou patriotacom per a aplicar també a la capital els arguments llepafils del seu correligionari, el nostre no-nacionalista d’actualitat Joan Ferran [Continua].

Joan Ferran ha restat impàvid davant aquesta ofensa tan greu a les seves idees sobre els mitjans de comunicació de les denominades autonomies. Són crostes que no el molesten, aquestes de Madrid, es veu, encara que siguin crostes del PP.

En canvi, la croada personal del cavaller Joan continua a Catalunya. En una entrevista concedida al diari El Mundo i reproduïda al seu bloc, reitera els seus arguments no-nacionalistes i el seu disgust davant els criteris sobre la informació meteorològica a Televisió de Catalunya. Diu, i reincideix, Joan Ferran …"o ¿por qué no puedo saber el tiempo que hace en Bilbao igual que sé el de Alicante?".

De tot això ja n’havia parlat en un altre article, però no me’n puc estar de tornar-hi, perquè amb la seva brutal simplesa, aquest argument ridícul i insubstancial delata amb claredat el gran autoodi que en l’aspecte nacional aquest home cova en el seu interior, tant viu i rabiós que és incapaç de filtrar-lo amb raonaments més o menys plausibles, i empès per la fúria ultraconstitucionalista aprofita qualsevol clau ardent com a suport argumental. Es veu que emprar el mapa dels Països Catalans és nacionalisme català i exigir el d’Espanya és no-nacionalisme.

Joan Ferran
és dels que diu que està contra les fronteres, però creu que l’àmbit informatiu dels mitjans catalans hi ha de coincidir fil per randa, amb les fronteres, estatals, és clar. L’argument infantil de la informació meteorològica, d’una evident imperícia dialèctica,  posa al descobert la gran fragilitat dels seus arguments, i demostra que no vol que la informació que es fa a Catalunya es faci des d’una òptica pròpia, al marge de si és més o menys plural. Bé que no es queixa de BTV, per exemple, que de plural i objectiva no en té ni mica.

Clar que, repensant-ho ara, potser sí que ha estat una demostració de perspicàcia el que va dir Joan Ferran, perquè la resposta a la seva pregunta era "perquè a Bilbao TV3 no es veu i per tant no hi té espectadors, igual que TeleMadrid, i els mitjans solen tenir especialment en compte allò que succeeix dins l’abast de la seva audiència". I ara, gràcies als amics del Joan, és a dir,  Montilla, Clos i la Generalitat Valenciana del PP, lamentablement, l’argument ja no ens serveix des que el tancament dels repetidors que permetien veure TV3 al País Valencià ha igualat les circumstàncies entre ambdues ciutats pel que fa a la recepció del senyal de la tele catalana.

Finalment, us vull recomanar que visiteu el blog de Joan Ferran. En primer lloc, és una visita relaxada, perquè us ben asseguro que no hi trobareu cap repte intel·lectual estimulant. També veureu com mitjans de reconeguda objectivitat i reconegudament "no-nacionalistes" i coneguts amics de Catalunya, com són La Razón y El Mundo, s’han  fet ressò d’una polèmica que no deixaria de ser de ser provinciana si no els afavorís els arguments anticatalanistes que ambdós mitjans expressen sempre que poden. I també el recomano per la gran varietat de temàtiques que darrerament ens presenta del bloc:  article d’opinió sobre Joan Ferran, article de El País sobre Pujol i TV3 suscitat pel comentari de Joan Ferran, entrevista a Joan Ferran publicada a La Razón, descansem del tema central amb un article d’ell mateix sobre la candidata Chacón, entrevista a Joan Ferran amb foto de Joan Ferran publicada a El Mundo, article en defensa de Joan Ferran recollit del blog de bloc de Jaume Collboni, un article de David Pérez elaborat a partir de les declaracions de Joan Ferran, article d’Assumpta Roura a "La voz de Galicia" que esmenta en Joan Ferran. Llavors tornem a la normalitat del Bloc de Joan Ferran, sempre tan ple d’arguments brillants. Està clar que l’autoodi de Joan Ferran en l’àmbit nacional no es reflecteix en l’àmbit personal.

I ho deixo aquí, perquè, al final, finalment, el bloc de Joan Ferran i el meu cada vegada s’assemblaran més de tant que ambdós parlen de Joan Ferran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!