Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

20 de novembre de 2008
0 comentaris

Inquiet 2008

Del 20 al 29 de novembre, a Picassent, IV edició de l’ Inquiet, Festival de Cinema en Valencià. En un primer cop d’ull fet massa per sobre, podria fer-nos l’efecte que es tracta tan sols d’una programació de cinema comercial doblat a la nostra llengua, ja que hi trobem Vicky Cristina Barcelona, de Woody Allen; Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Cristall, de Steven Spielberg, Kung-Fu Panda… Però l’Inquiet és alguna cosa més que aquests títols rutilants d’indubtable impacte popular, tot i que part del material que s’hi projecta és, certament, doblat.

A la Secció Oficial “Llargmetratges de ficció“, hi trobem Automàtics, d’Ivan Domínguez; Jo, el desconegut, de Joan Mallarach; La Kasona, de Pau Martínez; La veu d’en Gabriel, de Jose Enrique March; No em demanis que et faça un petó perquè te’l faré, d’ Albert Espinosa i Violetes, de Rafa Montesinos.

A la Secció Oficial “Documentals“, hi trobem Amina busca feina, de Marisol Soto; Camins d’un somni, de Marta Palacín i Elisabet Sort; La meva mare, de Gina Ortega; La terra promesa, de Xavi Manzanet; Mirant al cel, de Jesús Garay; Nedar, de Carla Subirana; Pura alegria, de David Gomis; Qüestió de gènere, de José Antonio L. Milla i Pau Fenollosa; Sàmara, d’ Octavi Masià, i Ser Joan Fuster, de Llorenç Soler.

Dedica, el certamen, un apartat als curtmetratges i desplega un total de cinc altres seccions: Secció Inquieta -dedicada als escolars i estudiants-, Secció Lliure, Secció Mostra -enguany centrada bàsicament en la figura de Ventura Pons-, Secció a Corre-cuita i Secció Clip. Les llistes de títols programats en aquestes seccions, així com els programes, amb detall dels horaris i sales on es projecten, les podem consultar als arxius, adjunts, que facilita l’organització del festival al seu web.

FOTO Violetes, de Rafa Montesinos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!