“El somni” a Sitges 2008

El somni, de Christophe Farnarier, que es va presentar al Festival de Locarno  amb una càlida acollida, es projectarà el dia 10 d’octubre al Festival de Sitges, al marc de la secció Catalan Focus. Tota una oportunitat per veure-la, que em recorda vivament el que va significar-me, de privilegi, poder “descobrir” en aquesta mateixa secció, els Dies d’agost, de Marc Recha. Cinema de casa nostra que ens arriba amb l’aval de fòrums prestigiosos -com és Locarno- i que rebem amb l’esperit crític que ens caracteritza i alhora amb l’agraïment de poder finalment veure’l.

Més informació a [MySpace Oficial de la pel·lícula]

FOTO Cartell d’ El somni, de Christophe Farnarier

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *