Seleccions Catalanes

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

10 d'abril de 2012
Sense categoria
1 comentari

Resultats finals del Campionat d?Europa Juvenil de bowling

Anglaterra i Finlàndia són els dos únics països que han aconseguit més d’una medalla d’or en el Campionat d’Europa Juvenil de bowling, que s’ha disputat a la ciutat danesa d’Aalborg. En una edició de molt nivell, cap esportista ha aconseguit més d’una victòria en les quatre modalitats disputades: individuals, parelles, equips i Masters, on hi participaven els que havien aconseguit millors resultats en les tres anteriors.

Precisament en el Masters hi va participar un dels tres jugadors de la Selecció Catalana. Francisco Suárez, que havia aconseguit la 16a posició sumant els punts d’individuals, parelles i equips, va caure a la primera ronda contra l’alemany Dominic Buchmann per dues victòries a zero. Malgrat tot, el setzè lloc és un excel·lent resultat. També han estat bons el 56è de Sergi Montanya, que va anar de menys a més en la competició, i l’actuació de Lia Mojarro. La més jove dels catalans, només té 15 anys, va refer-se d’un mal inici i va acabar en la 36a posició, per davant de rivals molt més experimentades.

En la modalitat de parelles, Finlàndia es va imposar a Noruega en categoria masculina i Anglaterra a Suècia en la femenina. Per equips, els nois d’Holanda van superar els de Dinamarca i les noies de Finlàndia van fer el mateix amb les de Dinamarca. En la competició individual, el noruec Oyvin Kulseng es va desfer del rus Alexander Minenko en la final i l’anglesa Verity Crawley va derrotar la sueca Jenny Wegner. A més, cal destacar que Crawley va ser l’única participant del torneig que va aconseguir una partida perfecta de 300 punts.

Finalment, en el Masters, els campions van ser Jesper Svensson de Suècia i Daria Kovalova d’Ucraïna. En definitiva, gran repartiment de victòries entre sis països diferents i satisfacció en la delegació catalana per uns resultats molt prometedors.
 

Podeu consultar els resultats complets i detallats en aquest document.

Més informació a www.seleccions.cat

  1. The first Men’s Boutique, christian louboutin uk Boutique Homme on Rue Jean-Jacques Rousseau in Paris, opened in the summer of 2012. tiffany uk career suffered as musical tastes changed in the early 1990s, swinging away from Dance-pop, towards harder-edged rock and rap. This was shown in her third album, the urban influenced New Inside.tiffanys has made a foray in films and television shows. Her first acting job was providing the voice of Judy Jetson for Jetsons: The Movie, which was ultimately released in 1990 after delays; she contributed three songs to the soundtrack. I get to know gucci uk from my colleagues. Everyday they wear beautiful jewelry such as Swarovski Bracelets,fashion accessories, necklaces and so on.In five years, gucci belt donated over $7 million to UNICEF. Gucci is the largest corporate donor to UNICEF’Schools for Africa’ that was established in 2004 by UNICEF, the Nelson Mandela Foundation, and the Hamburg Society.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!