Més notícies sobre el film de Mar Coll

El 20 de juliol de 2008, després de llegir al diari El Punt la notícia Mar Coll inicia el rodatge de seva primera pel·lícula, «Tres días con la familia», vaig publicar l’apunt: Escandalós, Tresserras. És escandalós! Un mes i escaig després, coincidint amb l’acabament del rodatge d’aquest film, el mateix diari ha tornat a parlar-ne (28.08.2008), a l’article Mar Coll: «En el meu primer llarg m’he allunyat de l’òptica sentimental». Ara, El Punt, l’identifica amb el títol en català: “Tres dies amb la família“; però, de la llengua original en què s’ha rodat, ni se’n parla. Haurem, doncs, d’esperar i veure si tot plegat va ser una falsa alarma, amb fonament, o si el títol en català d’ara és només per allò que n’estrenaran algunes còpies doblades en la nostra llengua, per rampinar els calés d’una subvenció.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *