“Mirrors”, d’Alexandre Aja, inaugurarà Sitges 2008

El cineasta francès Alexandre Aja obrirà la 41a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya (2-12 d’octubre de 2008) amb la projecció de la seva última pel·lícula, Mirrors (Mirrors / Reflejos / Riflessi di paura). Segons els responsable del certamen, aquesta pel·lícula representa una perfecta combinació de les diferents tendències de cine fantàstic per les que aposta el Festival de Sitges en cadascuna de les seves edicions. A més, Alexandre Aja i Sitges ja van travar un vincle força sòlid el 2003, en què el cineasta —establert a Hollywood des de fa un temps— va guanyar el premi al Millor Director amb Alta tensió (Haute tension / Alta tensión / Alta tensione). Per acabar de lligar-ho tot, Mirrors és un remake d’ Into the mirror, film sudcoreà que també es va presentar a Sitges 2003.

Segons que ens informen, Mirrors és un thriller carregat d’una atmosfera fantàstica, que protagonitzen Kiefer Sutherland, Paula Patton i Amy Smart. Expolicia, obligat a deixar el cos ran d’un accident en què morí el seu col·lega, el personatge incorporat per Kiefer Sutherland treballa ara de vigilant de nit en un gran immoble cremat i abandonat. Només alguns miralls van quedar intactes després de l’incendi i ell s’adona que amaguen un secret esfereïdor que els amenaça, a ell i a la seva família.

Més informació sobre Mirrors: [Web oficial (angl)] [Web oficial (fr)] [IMDB (angl)] [MyMovies (it)] [AlloCiné (fr)]

Tràiler (VO) de Mirrors [Tràiler]

FOTO Cartell francès de Mirrors, d’Alexandre Aja

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *