Encara en coma, traslladen Youssef Chahine a El Caire

El 16 de juny, el cineasta Youssef Chahine, de 82 anys d’edat, va patir una hemorràgia cerebral a Egipte, el van traslladar immediatament a París on el van operar la nit del 17 al 18 de juny i, al cap d’un mes segueix en estat de coma. Ahir mateix, van retornar-lo a El Caire, per ingressar-lo a l’hospital militar de Maadi, al sud de la ciutat.

Sens dubte, es tracta del director de cinema d’Egipte més conegut i reconegut internacionalment i bona prova en dóna l’interés permanent que, per la seva salut, han mostrat tant les autoritats del seu país com personalitats destacades del cinema.

FOTO Youssef Chahine dirigint Adieu Bonaparte.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *