Actualment fullejant category

0.0. Calendari cinèfil

Calendari cinèfil: octubre de 2015

La temporada cinematogràfica ja ha arrancat i aquest mes ens arriba l’Ós d’Or de Berlín (l’espera “Taxi Teheran”, de Jafar Panahi), així com un bon grapat de films projectats a Sant Sebastià, entre els quals, els darrers treballs de Marc Recha i Cesc Gay. I esclar, octubre és el mes terrorífic de Sitges, el de repesca a Valladolid… Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Calendari cinèfil: juliol de 2015

Mes de transició, pel que fa a festivals, i amb una cartellera dominada pels productes comercials de caràcter estiuenc, entremig dels quals, les distribuïdores independents deixen anar un bon grapat de films que han passat per certamens internacionals. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Calendari cinèfil: febrer de 2015

Aquest febrer, hi ha el Festival de Berlín, les acadèmies premien i la sales de cine ens porten novetats lligades als Oscar i al que fou Canes 2014. Mes d’estrenes interessants en què tanmateix el núvol de “Cinquanta ombres d’en Grey” promet tapar-nos-en mediàticament el sol. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Calendari cinèfil: gener de 2015

Els espectadors adults disposem de dos mesos (gener i febrer) per trobar a la cartellera una notable acumulació de propostes d’entrada interessants i, sobretot, beneïdes per nominacions i premis. Vegem l’agenda de premis, festivals i estrenes. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Calendari cinèfil: desembre de 2014

Quin desembre ens espera! La cartellera, amb títols esperats (“Mommy”, “Mr. Turner”, “Xauxa”, “La senyoreta Julia”…) i noves obres de cineastes d’interès (Woody Allen, Tim Burton…), sense oblidar megaproduccions hollywoodenques com “El Hòbbit 3” o “Èxode: déus i reis”… I premis, molts de premis. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Calendari cinèfil: novembre de 2014

El novembre comença la temporada de premis anuals, enmig de la traca final dels festivals internacionals; tot i que les novetats a la cartellera no són com per llançar coets. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).