22 de novembre de 2016
0 comentaris

“El gran llibre màgic” arriba al sud de Catalunya

L´espectacle musical que va fer temporada ara fa un any al Teatre Goya de Barcelona amb la direcció de Josep Mª Pou arriba a Ulldecona el proper 3 de desembre dins la 13ª temporada dels Dissabtes de Teatre de La Xarxa al Teatre Orfeó Montsià.

Aquesta proposta de la veterana companyia T-Gràcia es un divertit musical familiar en el qual cinc personatges se sumergeixen en els clàssics contes però amb els finals canviats a causa d´un “virus màlefic” que s´els colen al gran llibre infectat per la malvada Virus. D´aquí que una parella de xarlatans de fira, El Gran Antonelli i Luiggi Il Castratti, viuen de vendre remeis per guarir-ho tot. 

Una història imaginativa, divertida, amb cançons, màgia i amb continues interaccions amb el públic que impliquen als xiquets i xiquetes amb el fil argumental de l´obra. 

La programació de la Xarxa Ulldecona, coordinada per Ull de Teatre, té la garantia d´espectacles professionals i de qualitat. La programació es completa amb les propostes “Aladdin#thepopmusical”de la Roda Produccions, la versió en català de “El Mago de Oz” de Believe Teatro, “Els Trastos Band Quartet@Troupe de Pallassos”, “El viatge de la llum” de El Cau de l´Unicorn i per acabar la temporada el dissabte 22 d´abril “ Loops” d´Engruna Teatre.

La programació estable de teatre professional al territori del Sénia i l´Ebre 

Dissabtes de Teatre forma part del circuit Fundació Xarxa composada per 78 grups locals  repartits en 30 comarques del país com a referent. La programació d´Ulldecona compta amb el patrocini de l´Ajuntament segons un conveni de col.laboració.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!