Uff, il·lustració

UN BLOC QUE NO VOL DEIXAR DE SER-HO

11 de març de 2009
10 comentaris

Just do it

Un article per canviar la mentalitat

Fa poc una amiga em va passar aquest article.
Suposo que molts ens hi podem identificar, jo molt. El fet és que parla de com, quan tenim una idea, enlloc de fer-la comencem a pensar els pros i els contres, el que passarà si fem això o allò altre, etc. fins a tal punt que ens bloquejem. És a dir, nosaltres mateixos ens parem, som el nostre pitjor enemic i al final no fem allò que voliem, potser per por a no aconseguir-ho, potser per por a fracassar. “Just do it” és un títol clar i contundent.

L’article està en anglès però val molt la pena. Si voleu, en aquest enllaç el podeu trobar traduït al català (pel traductor automàtic de google, que és un ordinador, amb tots el que això suposa).

Anar a just do it
Bookmark and Share index d’autors

  1. Está claro que te hace reflexionar, no es nada nuevo, pero está bien leerlo y pararte a pensar en ello y el porqué de actuar así. Dejemos de pensar tanto y actuemos. 🙂

  2. I am here because I want to know if it’s Okey to purchase customized academic papers or order custom papers in the web. I guess paying for research papers in the internet is not safely. Students should know exactly that an organization, which provides term papers is reliable!

  3. Some time ago, I really needed to buy a good house for my firm but I didn’t have enough cash and could not order something. Thank God my brother proposed to take the personal loans at reliable bank. So, I did so and used to be happy with my student loan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!