En contra:

els Poders i els seus servidors

1 de setembre de 2011
0 comentaris

La guerra secreta d’Espanya contra Catalunya, Vídeo d’investigor anglés.

Video:  un investigador anglés  s’interessa pel tema de l’independència a Catalunya i la llengua.  

Com sabem, l’independència ha estat i és un tema tabú, important, ja que com diuen molts espanyols, trencaria a Espanya, i aquesta España unida, centralista, la defensaran amb l’exercit, ja que se’n creuen posseidors.
 La dictadura constitucional, aquesta democràcia bastarda que patim, no ens permet ni fer consultes. Dit això, el vídeo presenta la historia de Catalunya vist pels polítics i historiadors de la burgesia i obviament s’obliden de la lluita de classes i de revolució a Catalunya, època que Catalunya, en mans dels obrers,  va gaudir d’exèrcit propi i d’una independència real i pràctica, al menys durant uns mesos.
El vídeo està ben fet i ben explicada la trama: comença a Arenys de Munt amb la consulta d’independència  i va investigant el fet nacional català i el rebuig pels feixistes espanyols, que l que estan disposats a mantenir la Monarquia, els borbons, els privilegis del rics i de la casta política, amb l’exercit com ho han fet sempre.

Segons la dreta espanyola hauriem d’aguantar eternament el Borbó posat per en Franco, un dictador i criminal de guerra. Per exemple, tots els militars del règim franquista vius estan ben jubilats, homenatjats, premiats i condecorats, i no suporten retallades.  A Melilla acaben d’homenatjar publicament a un militar, dels que va participar en l’execució de Puig Antich. Una vergonya. Mentrestant aquest mateix estat neofranquista no vol reconèixer els maquis, ni condemnar els crims i terrorisme franquista.  Els rics segueixen pagant el mínim d’impostos com en el temps de’n Franco, els que menys de totes dels democràcies europees. 

Un vídeo entretingut.  Els catalans es consolen de totes les humiliacions i frustacions amb el futbol. Trist consol. Ens conformem amb engrunetes.

Queda clar que la burgesia, els rics que manen, Caixa, AGBAR, etc no els interessa per a res canviar el règim de Madrid. Primer la pele, els cuartos, desprès els principis.  Per això sols parlen de senyeres i llengua. L’independència que comporta l’enfrontament amb la Monarquia i classe política PP-PSOE sorgit del franquisme, o comprats pels franquistes, segueix essent tabú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!