Tutorial dels nous blocs de VilaWeb

Vídeos per a explicar com s'han de fer les coses amb el nou sistema

Tutorials en vídeo

Benvinguts a la pàgina on us presentem uns tutorials en vídeo per a aprendre a fer servir el nou sistema de blocs de VilaWeb.

Punxant sobre cadascun dels enllaços anireu a una pàgina que té un vídeo demostratiu de com funciona l’editora. Si el seguiu pas a pas aprendreu a fer servir el nou sistema amb molta comoditat. Anirem afegint a poc a poc vídeo fins a completar un manual complet.

 

VÍDEOS

1) Com entrar a la vostra editora. El pas més elemental. Com ho heu de fer per accedir a l’editora des d’on podreu publicar al vostre bloc.

2) Com fer un apunt de la forma més senzilla possible. Us ensenyem a escriure i publicar un apunt sense complicar-vos gens la vida, de la forma més fàcil i ràpida.

3) Com afegir una imatge en un apunt. En aquest vídeo us expliquem de quina manera podeu afegir una imatge o diverses al vostre apunt, com podeu crear una galeria de fotografies o de quina manera podeu usar una imatge que està en un altra pàgina.

4) Com afegir, embedar, un vídeo de YouTube o de Vimeo. Us expliquem què heu de fer per a posar un vídeo de YouTube o Vimeo, o qualsevol altra plataforma, al vostre apunt.

5) Un cop d’ull a l’editora. La nova editora té moltes funcions però no cal que les feu servir totes sempre. En aquest vídeo us ensenyem per a que val cada part de l’editora i quines són les funcions més elementals per a fer el vostre bloc.

6) Com crear el menú del vostre bloc. Podeu afegir les vostres categories o pàgines, així com enllaços a altres webs.