Els viatges són per compartir

Relat de les nostres experiències

19 d'octubre de 2010
Sense categoria
2 comentaris

18/10/2010 Tulum. Això si que són vacances!

Tulum, a l’est de la península del Yucatan. A 150 Km. de Cancun, un paradís caribeny.

Des de Mérida i voltants vam arribar-nos fins a Campeche, una tranquil·la i acolorida ciutat del Yucatan (l’expresió “..campechano” ve de caràcter cordial i tranquil dels vilatans de Campeche).
De Campeche vàrem anar directament a la darrera etapa del viatge: Tulum i els seus voltants.
Tulum és un poblet sense cap més atractiu que les platges que l’envolten i els restes arqueològics i els seus cenotes. Som instal. lats a uns 4 Km. del poble en unes cabanes davant del mar. La major part dels hotels d’ací són del tipus cabanes, front del mar i tot molt ecològic (VISA mediante). Això vol dir que dorms amb la sorra als peus. Ens dediquem a descansar tot prenent el sol banyant-nos en aigües color turquesa. No falta de res: palmeres, sorra blanca, hamaques, gandules, i una platja immensa i pràcticament sense ningú.
Al llarg d’aquesta setmana encara farem algunes sortides pels voltants (ruïnes de Cobá, Gran Centote, Reserva de Sian-K’aan..), més que res, per no tenir la sensació que perdem el temps.
Deixarem Tulum el dissabte a primera hora del matí. Ens espera el llarg viatge de tornada (Tulum-Cancun-Mèxic DF-Amsterdam-Barcelona). Si tot va bé i les companyies d’avió no fallen gaire hauríem d’arribar a Barcelona el diumenge 24 a última hora del vespre. Serà una tornada dura, però ja ens hem aprovisionat de llibres per fer-la més lleugera. Si en l’arribada a Amsterdam no hi ha retard, com disposaríem de 3 hores, encara podríem fer un vol per la ciutat. Ja ho veurem.
Quan ja siguem a Barcelona possiblement afegirem algun comentari-resum al bloc. De moment però, ho deixarem ací per poder gaudir de tots els moments que encara ens queden a Mèxic. Moltes gràcies a tots els que ens heu anat seguint i deixant comentaris i correus que han fet que d’alguna manera tinguéssim sempre un peu a casa.

  1. Hola Neus i Anton:
    Ja fa dos mesos ???? Fins i tot a nosaltres ens han passat ràpid.
    Acabeu de disfrutar el que us queda i Bon Viatge de tornada.
    Ens truquem i ens veiem……Petons. Isabel i Sebas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!