Els viatges són per compartir

Relat de les nostres experiències

20 de setembre de 2010
Sense categoria
0 comentaris

19/09/2010 Antigua

Per fi a Antigua després de quetre dies per les muntanyes dels Cuchumatanes

Partint de Huehuetenango visitem els poblets de Todos Los Santos, Sacapulas, Nebaj i Cotzal, tots ells dins de l’àrea compresa de l’anomenada serra de Los Cuchumatanes. Hem pogut conèixer una mica millor la Guatemala rural amb paisatges de muntanya força espectaculars. Això si, al moure’ns fora del circuït turístic clàssic ens ha representat molt de temps. Els poblets de la serra, tot i separats entre ells per pocs kilòmetres (20-40 de mitja), plantegen dificultats per arribar-hi, ja que les carreteres estan molt malament per culpa dels contínus aïguats, els transports són d’una qualitat ínfima, els horàris de sortida i arribada dels busos i petites combis sempre són aproximats…
Les infrastructures per dormir i menjar en aquesta zona es pot dir que no existeixen o són molt limitades. Total: ja teníem ganes d’arribar a Antigua per descansar un parell de dies i menjar de tot.
Antigua és la perla de Guatemala. Malgrat que és la ciutat més turística del país, segueix tenint molt d’encant. És tranquil·la, neta, relaxada, amb tot tipus de serveis i molt cuidada. I pels que portàvem gana endarrerida, hi pots menjar tot tipus de cuina. La única pega és que també és la ciutat més cara de Guatemala.
Demà dilluns a mig matí volem cal a Nicaragua. Veurem que ens depara aquest país tan desconegut per quasi bé tothom.
En aquest moment es pot dir que sóm en la penúltima fase del viatge. Nicaragua i posteriorment el Yucatan (tornant a Mèxic). A la pregunta de com tornarem de Nicaragua al Yucatan no tenim resposta. Encara no ho sabem.
La foto que adjuntem correspon al volcà que domina la ciutat d’Antigua, feta des de la mateixa ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!