17 d'abril de 2011
Sense categoria
0 comentaris

UN DIA

No sempre és un dia especial, ni emocionant, ni trist.

Hi han dies que prefreferiries que no haguessin existit i hi han que es com si mai ho haguessin fet ja que no els has aprofitat.

Hi han els dies confussos, on no es pot dir que hagin sigut d’una manera ja que al principi eren avorrits, després has rigut molt però ja entrada la nit t’has enfadat amb algú i etc.

I després hi han els dies mes poc comuns que és poden descriure amb un sol adjectiu com: perfecte o horrorós, que malgrat ser adjectius contraris són molt propers. Un dia perfecte peruns és horrorós per uns altres perquè sempre que algú guanya cualsevol cosa fa que algú la perdi, és inevitable. 

Avui per a mi ha sigut un dia confus i especial ( sí, és poden barregar estils de dia). Haig de reconèixer que durant tot el dia he estat de mal humor però, quan tornava amb el metro cap a casa i només faltava una parada per baixar m’he trobat aquella llibreta m’ha canviat l’humor.
Sí, he trobat una llibreta amb les tapes grisses i llises. He mirat al voltant i no m’ha semblat que ningú l’hagués perdut. Sóc tímida, per tant no m’he atrevit a cridar al mig del vagó: “Algú ha perdut una llibreta??!!” per tant l’he agadada i me l’he endut. En el primer moment he pensat de dur-la a objectes perduts, però quan le obert he vist clarament que ningú l’aniria ha buscar ja que a la primer pàgina deia:

<< Estimat desconegut ( o desconeguda ),
Segurament mai t’has proposat de canviar el teu estil de vida, que segur que es monòton i atrafegat, ja que penses que no hi ha altra manera de viure. Per això et prego que no deixis aquesta llibreta abandonada i que te la llegeixis. Estic segura de que et canviarà la vida i que quan l’acabis en comencis tu una … 

Atentament 

Jo. >>

He decidit quedarme-la. Se que segurament és un estúpid joc que algú ha fet quan s’aborria però crec que potser sí que m’ensenyarà algo i que tampoc hi perdo res. Mira, només de tenir-la entre les mans he fet la reflexió del principi d’aquest post…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!