Fos oli fos o filòsof

Hi havia una vegada un aprenent de filòsof que cada dia bevia oli fos, brou de llet d’ametlles i fulles de xarop de plata. Un dia, es va llevar i va sentir que estava volant, estava levitant i es trobava fora del món, fora de la realitat, en un viatge astral que li va fer perdre la noció de l’espai, el temps i de tot plegat, i va començar a insultar, escopir, mentir, amenaçar i fotre’s de tothom que no pensava com ell.

Però alhora no feia cap crítica dels ocupants del bosc on es trobava, que cada dia tallaven arbres, que atonyinaven els animals del bosc, que se saltaven totes les lleis blanquejant diners, robant, venent armes als reis de la jungla i ficant en una gàbia tots els “bitxos” de color groc.

Fos qui fos ell mateix, fos oli fos o filòsof, va arribar un dia que va despertar i es va adonar que en Franco encara era allà.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *