Tot i més

Històries palindròmiques i més

3 de gener de 2018
0 comentaris

Allà, cada part atrapada calla

Allà, a la presó, els Jordis, en Quim i l’Oriol tenen por, perquè ja han patit i ja n’han abusat. Però, des de for, nosaltres sí que ens podem queixar, del seu empresonament injust i sense judici, malgrat que la meitat tenen fills menors de 2 anys. Malgrat que no han fet cap acte de violència mai a la vida. Hem de protestar perquè ells sí que hi són i l’Urdangarín no, que hi hauria de ser, com també els 900 membres del PP imputats per corrupció.

Ens hem de queixar perquè apugen un 10% i un 11% la llum i l’aigua i prop d’un 2% les autopistes de l’Estat, perquè mantenen supercar l’IVA cultural i, en canvi, abaixen el dels toros, perquè continuen fent cacera de bruixes amb els mestres i ara, també, busquen les pessigolles a TV3, al Festival Temporada Alta i als museus catalans, des del MACBA fins al CCCB.

Hem de lluitar, encara ara, per la llibertat d’expressió, de reunió, de premsa, d’Internet i de vot. I que restitueixin tot allò legítim que havien destituït a cop de 155, de porra o d’amenaces feixistes. Començant pel major Trapero, que torni al seu càrrec.

Suprem, mer pus
22.03.2018 | 1.45
A vaga, Gavà
21.02.2019 | 11.02
Ànim, a Xest s’examina
08.12.2017 | 10.48

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.