La Diablera...

...dels Països Catalans

9 de juliol de 2014
Sense categoria
0 comentaris

Fabra criminal, el mal son dels valencians

L’Administració Pública està subjecta a diferents principis i un d’ells és la celeritat, això és el que mana la Constitució i recullen els diferents reglaments de la gestió i el dret administratiu. Un altre dels principis és la igualtat, totes les persones físiques i jurídiques tenim dret a ser ateses per igual, sense cap mena de discriminació per raons ètniques, polítiques, sexuals, etc. . En general tots els codis i reglaments estan plegats de principis que garanteixen la igualtat de les persones davant la llei…això és el que està escrit i una bufa de “pato” és el que fa el PP amb tota aquesta inútil paperassa.

Passat ahir, una part significativa de l’empresariat valencià va posar el crit en el cel reclamant que el govern de l’Estat acabés ja per sempre, amb la marginació a la que està sotmès el sector valencià davant l’Administració espanyola. El que la majoria de valencians desconeguem és si aquest crit de “ja no volem ser els bon xics” respon a una situació aïllada o a una pràctica habitual de l’Estat. De tota manera ens trobem davant una situació de marginació que posa en entredit tots els principis constitucionals, deu ser per això que Fabra s’ha afanyat a rebre una representació del col·lectiu, amb l’objectiu d’asserenar els ànims del sector en general. No és bo que l’empresariat mossegui la mà que li ha donat de menjar durant tants anys, a canvi, sembla ser, de pagaments en negre que han suportat les campanyes electorals del PP.  La celeritat de l’Administració en aquest cas ha estat exemplar, ningú no es podrà queixar de no haver estat escoltats per l’autoritat competent de forma tant ràpida i “eficient?

L’Administració Pública Valenciana és tota oïts per als empresaris i una làpida de marbre per al moviment popular, en concret podem exemplificar el cas amb l’AVM3J, Salvem el Cabanyal, Per l’Horta, Col·lectiu de Músics, Teatres, Sindicats, RTVV i vull fer un esment especial de la PAH per ser el col·lectiu que més misèria administrativa està suportant. Diàriament un nombre significat de persones són desnonades del seu habitatge i condemnades a pagar la resta de la seua vida, per un bé que ja no tenen, tots coneguem sobradament com funciona aquesta operació i amb quina inclemència apliquen la legislació les entitats financeres recolzades per l’Administració i les forces de seguretat. El lament està en el carrer cada dia i ningú es pot fer el cec o el sord, però mireu per on, Fabra això no ho veu, sembla ser que la seua responsabilitat amb l’empresariat i amb Madrid és tant aclaparadora, que no té temps per atendre un problema generat per les entitats financeres i empresarials. Un problema que reclama de forma urgent, la modificació d’una llei que deixa en la misèria milers de famílies, això no és urgent per a Fabra, per que amb molta probabilitat els afectats per les hipoteques no els tornaran a votar mai més, seran persones excloses socialment i condemnades a la indigència i clar està que als que viuen per sota el llindar de la pobresa poc els importa qui governe, si al cap i a la fi no se’n podran eixir d’eixa presó immunda si l’ajuda ha de venir d’un govern miserable.

Als empresaris amb molta probabilitat els hi anirà molt bé, mentre comulguen amb rodes de molí, tampoc seria el mateix si haguessin pres una decisió irrevocable de no tornar a llepar la mà de Madrid, però segurament els hi aniria millor. Al moviment popular no ens anirà tant bé, tot i haver estat anys i panys lluitant pels drets públics, per la dignitat laboral, per el dret a l’habitatge, per un barri lliure d’especuladors, per una ciutat amb espais comuns, per l’ensenyament públic, gratuït i en valencià, per la sanitat pública, per l’assistència social,etc. Portem molts anys intentant que algú ens escolte i pose remei a les nostres reivindicacions però no hem tingut la sort de l’empresariat valencià. Per tal d’acabar vull fer un retret al Fabra, no considera important la PAH i l’AVM3J?  Donar l’esquena a qui només demana justícia per las amics i familiars que varen perdre la vida en l’accident del Metro, no té nom….no deu ser possible el que està passant, segurament es tracta d’un mal son.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!