Una dida de s’Aranjassa l’any 1924

Trescant per dins el diari La Almudaina m’he trobat uns anuncis de dides. Concretament almenys els dies 23 i 24 d’octubre de 1924 hi ha dos anuncis al respecte. Un d’es Molinar i un altre de s’Aranjassa.Els esmentats anuncis, traduïts, diuen:

Dida de 24 anys, llet de quaranta dies, s’ofereix per a alletar criatura a ca seva que la té en el Rotlet (Molinar). Informes a la mateixa, núm. 215.

Dida de 27 anys, llet fresca, s’ofereix per a alletar criatura a ca seva que la té a s’Aranjassa, carretera de Llucmajor, quilòmetre 12, vulgarment cas Carriler de Sant Jordi. Informes a la mateixa casa.

D’altra banda, podem veure que els solars del predi de Son Ferriol, que s’està establint per a formar el poble, es venen a una pesseta el metre quadrat.

Una altra informació que dona l’escrit, a més de les dues que acabam d’esmentar —dides i solars a Son Ferriol—, és la referent a l’existència del carriler —cotxer— que feia el transport de passatgers a Palma. D’això en parlarem una propera vegada.

Bartomeu Carrió Trujillano. Sant Jordi, 29 d’octubre de 2018

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *