CALAIX DESASTRE

Teresa Miserachs

22 de maig de 2014
0 comentaris

MAIG: MES DE LA MASTURBACIÓ

Ara els amants de les  manualitats estan d’enhorabona, ja que als Estats Units, qui si no?, ha decretat que el mes de maig sigui declarat “Mes Nacional de la Masturbació”.

Quan jo era petita, d’això ja fa anys, l’Església atorgava el mes de maig a la Verge Maria, suposo que encara ho deu ser. Jo he anat a col·legi de monges i he estat criada en una família catòlica i practicant, malgrat jo ara practiqui poc. Recordo que a casa meva pel mes de maig, fèiem una mena d’altar i la meva avia posava una imatge gran de la Mare de Déu de Lurdes i cada dia hi posàvem flors i ens feia resar. Em sembla recordar que també fèiem alguna novena i que durant el mes de maig, cada dia al vespre anàvem a rosari i el mossèn ens donava unes estampes de la Mare de Déu, que col·leccionàvem amb gran devoció i mai millor dit.

Maig també és el mes de les flors, de la primavera. Moltes famílies celebren les primeres comunions. El mes de maig també és conegut com el mes de les núvies perquè diuen que és el mes que hi ha més casaments. El dels divorcis està repartit entre setembre i gener, després de les vacances familiars. El primer diumenge  de maig celebrem també el dia de la mare, i tot i que les primeres celebracions del dia de la mare es remunten a l’antiga Grècia, no ha estat fins més recentment que l’hem convertit en una festa més consumista.

Però ara els amants de les  manualitats estan d’enhorabona, ja que als Estats Units, qui si no?, ha decretat que el mes de maig sigui declarat “Mes Nacional de la Masturbació”.  La celebració arriba al seu clímax del dia 28 de maig quan totes les persones que busquen aquest toc especial s’uneixin a la causa “Masturbate-A-Thon”, o el que és el mateix “Una tona de masturbació”, que no sabia jo que el sexe es pogués mesurar en grams o quilos, i que es veu que consistirà em que cadascú faci una aportació proporcional alhora que passin l’estona autocomplaent-se.

Diu la Dra. Carol  Queen, que la majoria dels adeptes ho celebraran en privat, però que un centenar de persones faran una “presa de mans”, la que els quedi lliure, al centre de San Francisco per al sexe i la cultura. Ha afegit que hi haurà una sala de “voyeurs” destinada a la premsa i que no escatimaran en quantitat de lubricant i làtex per a qui els requereixin, i que fins on jo sabia, per a masturbar-se no feia falta tant, però es veu que hi ha persones molt higièniques que ho fan amb guants de làtex.

I qui diu que la televisió no és cultura i no s’hi aprèn res de bo?. Doncs jo, justament a “Sálvame” el Deluxe, l’altre dia vaig aprendre que existeixen un ous per la masturbació del sexe masculí, i gràcies al que vaig aprendre no vaig fer el ridícul l’altre dia en veure una caixeta d’ous una mica estranys a l’aparador d’un sex-shop que han obert a Tàrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!