El bloc d'en Titot

Francesc Ribera

29 d'abril de 2019
0 comentaris

Pioner del retorn o rebolcar-me en l’obsolescència? Reprenc el bloc.

Diuen que tot torna. Allò que ahir era obsolet i rònec demà pot ser objecte de veneració i d’empentes.
Amb l’arribada de twitter tothom -i jo el primer- es va tirar als titulars i va abandonar el cos de la reflexió que els podia generar. No confio en ser l’esca que esperoni el retorn dels blocs però quan això passi, jo ja hauré tornat. Reprenc, doncs, cinc anys després de l’abandó, aquest bloc.

Ara faria riure que després d’aquest primera nova entrada al bloc, es descobrís d’aquí uns anys que no el va seguir cap nova entrada. Si de cas passés ja ho esborraria. Però crec que no, començo una nova etapa, fora de l’Ajuntament de Berga i dintre de l’Hostal Portbou i pretenc que vagi acompanyada d’alguns canvis d’hàbit que tenia pendents. Això hauria d’anar així.

No sé si a part de perdre l’hàbit, jo, d’escriure al bloc, la gent ha perdut el costum de llegir-ne.
Si algú ho llegeix, bé, sinó em servirà només a mi per endreçar idees i per perdre el costum només explicar-me a base de pam-tuit.

Procuraré, en tot cas, no fotre parrafades gaire llargues. Un mig mig. Allò que fins ara explicava en fils de tuitter. (Quina bestiesa: usar la xarxa de la immediatesa per acabar encadenant titulars fins fer-ne reflexió)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!