Terra i llibertat

Autodeterminació - Països Catalans

5 de juny de 2014
0 comentaris

JORNADES DE DEBAT SOBRE LA REVOLUCIÓ SIRIANA

Aquest dissabte 7 de Juny a partir de les cinc de la tarda i al Centre Cívic La Sedeta, es fan les Jornades de Debat sobre la Revolució Siriana.

La lluita contra el règim de Baixar al-Assad a Síria ha costat ja més de 160.000 morts. Qui són els que s’enfronten al règim i per què? Com s’organitzen? Quin és el paper de les grans potències en el joc regional? Què queda dels manifestants que sortien al carrer per reclamar llibertat i justícia social? Com és que la revolució siriana ha quedat tan aïllada?

Es debatrà amb testimonis d’excepció, periodistes i activistes que han estat a Síria i explicaran el que han vist. Marc Marginedas, periodista d’El Periódico; Samar Yazbek, escriptora siriana exilada a París; Zozan Alosh, representant del PYD kurd i Zaki Alrifai, de l’Associació sirio-catalana per la llibertat i la Democràcia. En acabar hi haurà un piscolabis solidari. També podreu trobar una taula amb llibres i materials especialitzats que podreu adquirir.

L’acte està organtizat per Fundipau (Fundació per la Pau), Sodepau, l’Associació Sírio-Catalana per la Llibertat i la Democràcia i Lluita Internacionalista, en el marc del Comitè de Solidaritat amb el Poble Sirià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!