Piquen al Manzanares

Comentari a El món a Rac1:

“Duélete de esa puente, Manzanares;

Mira que dice por ahí la gente

Que no eres río para media puente,

Y que ella es puente para muchos mares

¿Cómo has menguado y has crecido?

¿Cómo ayer te vi en pena y hoy en gloria?

Bebióme un asno ayer, y hoy me ha meado”

Luis de Góngora se’n fotia del cabal del Manzanares, però al riu on els ànecs de Joaquin Sabina s’hi troben estranys s’hi poden pescar carpes i altres vertebrats d’aigua.  Ignoro si entre els 600 periodistes acreditats per seguir la causa 20907 hi ha algun redactor de la revista Jara y sedal, però si no hi són, ja triguen a seure’s al costat d’un altra Joaquin (Luna), perquè prop del pont de la Reina Victoria, a l’antic convento de las Salesas Reales Benet Salellas va posar un cuc ben rodanxó a l’ham dimarts i dimecres va recollir el rodet amb dos silurs de dos metres que van picar per convertir el judici en polític. Bé, de fet, és tant polític el que fan a la plaza de la Villa de Paris que la suposada causa penal ja porta un president caigut i  un que caurà divendres

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *