26 de gener de 2018
0 comentaris

La perruca del barber de Picasso

Comentari a El món a Rac1:

Quan en un dels seus hits Don Tancredo va desitjar un feliç 2016, no s’equivocava. Des d’aleshores hem retrocedit un any per dia, fins al 76, moment en què Santiago Carrillo, ajudat pel milionari Teodulfo Lagunero, va entrar a Espanya amb una perruca feta pel barber de Picasso.

 Quan hagi acabat l’operació Purga, la tendència atàvica de revenja i cunetes, els que ara degraden el 130 president de la Generalitat, i munten un circ amb silenci mel·liflu perquè qui té majoria no sigui investit, hauran de conviure. Haurem. Torni o no torni amb barco per un camí rural, per les clavegueres, en ultralleuger o clonat, hauran de conviure. Haurem. No oblidin que un dia del 2007 Carrillo i Blas Piñar es van trobar a l’hospital tots dos amb els seus respectius mals de vellesa.
La vida.

Això va ser anys després que el PP, el 1996, organitzés un acte per tornar-li la perruca a Carrillo. Que bonic, oi? El que és estrany, perquè el PP no menteix mai, és que n’hi van donar una de falsa. L’autèntica era en un arxiu d’Alcalá de Henares. Li van tornar el 1999. Feia 31 anys que hi havia democràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!