20 de desembre de 2017
0 comentaris

1×1 del debat del 21-D

Carles Riera. Educat. O, com dirien els Manel, el pare modèlic que volen les filles, el de la veu greu, el de la mà forta, que paga un vermut i que arregla una porta.

Xavier García Albiol. Desesperat. Va entrar com un elefant en una terrisseria per rascar vot a Ciutadans i, acostumat que li xiulin penal a favor, va voler condicionar l’àrbitre esgrimint el titular d’un prestigiós rotatiu.

Xavier Domènech. Atrapat. Va quedar diluït entre dos blocs com en tota la campanya, d’acord amb el color gris de l’americana.

Miquel Iceta. Presidencialista. Va voler aparèixer com a home d’estat. Es va posar la corbata blava regalada per Nacho de Sanahuja per fer l’ullet a l’establishment de l’Upper Diagonal.

Inés Arrimadas. Llesta. Va buscar la centralitat ampliant els atacs també al govern d’Espanya i fent menys interrupcions del que diu la marca de la casa.

Marta Rovira. Groga. Representava Junqueras, conseller empresonat. Pateix quan no troba la fitxa del tema que guarda a l’arxiu de la memòria.

Jordi Turull. Uruguayo. Representava el president a l’exili. Va barallar-se més que no pas marcar gols. Té una alta provisional i potser té por de lesionar-se.

L’àrbitre, Josep Vicent Sanchis Llàcer, del col·legi valencià. Va deixar jugar i es va estalviar alguna targeta. I això que ningú li deia bé el nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!