Fogars de la Selva

Comentari a El món a Rac1:

Les parròquies de Sant Cebrià de Fogars i Sant Andreu de Ramió conformen el bonic municipi de Fogars de la Selva. A la falda del Montnegre, fent frontera amb el Maresme i envoltats de pins, alzines i roures, els 1.452 habitants viuen feliços en 32 quilòmetres quadrats d’urbanitzacions i conreus de cereals, vinyes i pollancres, un cop abandonades les mines de plom i de coure. Viuen feliços perquè ells saben allò que tant preocupa empreses demoscòpiques, partits polítics, mitjans de comunicació i ciutadans en general. Ells saben qui serà el president de la Generalitat.

Així com des del 1964, qui guanya a Ohio és president dels Estats Units. O Aragó és l’Ohio espanyol. Fogars de la Selva és l’Ohio català. Qui ha guanyat a Fogars de la Selva ha tingut la presidència en les 11 eleccions catalanes que portem, inclosos els tripartits. El 2015 hi va guanyar Junts pel Sí (PDeCat i ERC sumats). Però, atenció, la segona força va ser Ciutadans. Si els enquestadors volen saber el futur, només han de preguntar al miler de persones què votarà. I s’estalviaran pasta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *